11 mars 2008

Nej tack! Nej tack!! NEJ TACK!!!

Åååh varför kan inte företag få nixa sig? Jag blir dagligen och stundligen uppringd av diverse företag som vill sälja på mig IT-lösningar av allehanda slag. Ofta har företagen något krångligt engelskt namn innehållande ordet "solutions" som säljaren snabbt sluddrar fram för att sedan ställa frågan: Har du hört talas om oss? När jag då svarar "Nej" kommer en lång snabb harang. De formligen spottar ur sig orden snabbt som attan för att inte ge mig en chans att avbryta dem. Sedan vill de boka in ett möte för att presentera sig och sina idéer.

"Nej tack! Nej tack!! NEJ TACK!!!"

Andra bloggar om: , , intressant.se, SvD och DN

2 kommentarer :

Spectatia sa...

Åh, det där känner jag igen! Men jag har numera blivit rätt bra på att snabbt bli av med dem. Så snart de tystnar för att dra andan säger jag "Nej tack. Jag får så många såna här erbjudanden så det tar alldeles för mycket av min tid att diskutera och utvärdera. Tack och hej."

;-)

bokmalen sa...

Vinn en bok!

Genom att svara på några frågor om bla senast lästa bok så har man möjlighet att vinna en bok som heter "15 gånger Asien" som är en reseskildring. Jag har själv läst boken och rekommenderar den.

15 resenärer ger sin bild av en liten del av Asien. Det handlar om starka upplevelser, möten med människor och främmande kulturer, och tankar som uppstår i samband med dessa. Det handlar också om äventyr, naturupplevelser, och meditation. Länder som är representerade i boken "15 gånger Asien" är Indien, Singapore, Laos, Vietnam, Thailand, Kambodja, Malaysia, Indonesien, Kina och Bangladesh. Länk till utlottning av boken: http://www.boktipset.nu/senastenytt.html