08 maj 2008

En önskelista som heter duga

Min brorsdotter fyller snart år och för att inte någon ska få någon som helst chans att glömma bort att födelsedagar och presenter hör ihop har hon skickat ut en önskelista som spänner över ett brett område. Se själva:

1. En dag ute på stan med pengar som jag får göra som jag vill med.
2. Presentkort. (ospecifierat)
3. Biobesök
4. Baka med mig
5. Exprment låda (hennes stavning)
6. En dag i Täby C med pengar (anar ett tema)
7. Tomburkar (????)
8. Pengar
9. Mobil Mp3
10. Netendo DS (fortfarande hennes stavning)
11. Wii
12. Netendo DS spel
13. Åm momöblering med mig! (hon bangar ju i alla fall inte för svåra ord)
14 Spa
15 MCD besök
16 Filmkamera

4 kommentarer :

Lisa sa...

Jag älskar den där önskelistan. Hon kan verkligen konsten att blanda högt och lågt din brorsdotter. Tomburkar/Filmkamera. Vad ska du välja?

Pysseltanten sa...

Det där ser ut som något som någon av mina tjejer hade kunnat skriva för X antal år sedan. På deras önskelistor stod allt från "Tuggummi" till "Egen teve med dvd"... Praktiskt. Det är bara att öppna börsen och kika efter hur många slantar man vill lägga ut på kalaset. ;-)

Magica de Hex sa...

Ett av mina barnbarn fyllde elva häromdagen. Han önskade sig absolut INGENTING! Har någon någonsin hört talas om en unge som inte önskar sig något? Antingen var han smart och fattade att alla skulle köpa alldels för mycket just bara därför eller så visste han faktiskt inte vad han ville ha. Jag löste det genom att köpa ett presentkort på Teknikmagasinet och när han fick det tittade han noga på det och sprack sedan upp i ett soligt leende: "Jamen mormor hur kunde du veta att det var precis det jag önskade mig!" Numera är han en stolt ägare av en radiostyrd helikopter som hans syskon är gröna av avund på! Så kan det gå!

Matilda sa...

Jisses! Det var en bestämd ung dam! :)