17 november 2008

Vem kan motstå denna söta uggla?



Den oemotståndliga lilla ugglan från Jag är inte söt och Jag är inte rädd är här igen i en minst lika söt och underbar bok som de föregående. Jag är inte tomten är ugglans budskap denna gång. Något som lilla ugglan alltmer frustrerad får upprepa gång på gång. Man kan inte annat än smälta inför den lilla småilskna krabaten som faktiskt påminner väldigt mycket om ett och annat envist litet barn jag stött på genom åren.

4 kommentarer :

Magica de Hex sa...

Man kan nästan anse den helt oemotståndlig. Faktiskt.

Matilda sa...

Oj så söt!
Hade det inte varit för att vi har sån brist på utrymme i bokhyllorna hade jag säkert börjat bygga på min samling av barnböcker. Men det ser väl ut som att jag får vänta ett tag till med det...

Förresten! Nu ska det äntligen bli av med den här bokbytarkvällen. Jag har modifierat lite av dina idéer på det sätt att folk får ta med sig sina egna böcker också. Tack så hemskt mycket för ditt tips! De inbjudna har blivit riktigt taggade så förhoppningsvis kan det bli en tradition :)
Synd att du bor så långt bort, annars hade du givetvis blivit inbjuden också :)

AnnCharlott sa...

Ja vår bokglögg var lyckad och det är kul att höra att den fått efterföljare. En kompis till oss hade en "kom och plocka"-loppis med kaffe i somras när hon röjt efter sina föräldrar.

Anonym sa...

Varför har vi inte denna bok hemma?

/dmcn