23 mars 2009

Ny sajt om Astrid Lindgren



www.astridlindgren.se finns mycket matnyttigt och intressant att läsa om Astrid Lindgrens liv och gärning i allmänhet och författarskap i synnerhet. På SvD står det att man också ska kunna företa en virtuell rundvandring i hennes hem på Dalagatan. Till denna rundvandring hittade jag inte men sajten är annars snygg och lättnavigerad och innehåller många bilder och massor med spännande information om det mesta som har anknytning till Astrid Lindgren.

3 kommentarer :

Matilda sa...

Om man tryckte på den där stora runda röda saken på första sidan så kom man dit :) fast den var inte så interaktiv så som jag trodde. Inte många tydliga objekt som man kunde trycka på. Hade förväntat mig typ något föremål som var förknippat med en saga som man kunde trycka på och få lite rolig fakta om. men nej...

AnnCharlott sa...

Ha ha, det är ju komiskt att jag missade den "blaffan". Men olika användarundersökningar har visat att många tenderar att missa det som ser för mycket ut som just "blaffor" som lätt kan tolkas som utsmyckningar.

Anonym sa...

Tack för det tipset. Måste jag genast in och kolla. Kanske hittar jag något nytt om Astrid L. som jag inte visste sedan tidigare;)