26 september 2011

Hooked

Det bara exploderade i bekantskapskretsen och helt plötsligt var det som om alla spelade Wordfeud. Jag blev ju nyfiken förstås och det stod inte på förrän jag också var hooked. Är där och pillar på mobilen titt som tätt för att kolla om någon lagt ett nytt ord så att det äntligen är min tur igen.

Det har klagats och knorrats en hel del över att Wordfeud inte håller sig till SAOL:s ordlista och visst störde jag mig lite på det i början. Sedan var det bara att gilla läget och testa vilt och döm om min förvåning när jag fick godkänt på "köls" [obestämd genetiv singular av köl enligt en gratisordbok på nätet]. När jag fick till "nåjd" var jag väldigt nöjd eftersom det skulle rendera mig en väldans massa poäng. Men tji fick jag för det ordet fick jag däremot inte godkänt på.

I kölvattnet av Wordfeuds framgång har det kommit en fusk-app som ger förslag på ord, men det verkar väldigt beigt tycker jag. Det roliga är ju att klura själv.

2 kommentarer :

Anonym sa...

Fast ja kör fuskappen Wordfraud ibland - mot VISSA personer, hehe. Det är trots allt ett socialt spel oxå ;) men inte mot riktiga vänner, det beror ju på hur man använder fusket :D

Anonym sa...

Vad är det för vits med att vinna om man använder sig av fusk? Suck...