09 juli 2012

Grattis Köpenhamn

Jag trodde att jag lyssnade på något humorprogram när jag hörde att Eurovision ska hållas i Malmö, men det visade sig att radion var inrattad på Dagens eko och att det faktiskt är sant. Man kan ju undra om den illmarige Reepalu har någon hållhake på SVT. Eller så kanske Eva Hamilton tycker att det är bra att det inte är så många som kan få biljetter till att se Eurovision live på plats. Då måste de ju se det på TV i stället och det ger ju finfina tittarsiffror.

Malmö arena lär ha en maxkapacitet på 15000 åskådare, men med tanke på att den här typen av evenemang brukar kräva ganska stor scen och på att "green room" tar upp ganska mycket yta, så lär det bli betydligt färre antal biljetter att sälja. Däremot behöver man knappast oroa sig över Malmös eventuella brist på hotellrum. Det flesta lär övernatta (och äta och turista) i Köpenhamn i stället. Så grattis Köpenhamn får man väl säga.
ab - svd - dn

1 kommentar :

Anonym sa...

malmö arena har plats för ca 8000 vid ett eurovision, friends arena har plats för 35000. det säger allt. fy fan för SVT.