18 december 2012

Alltid en början


Nu återstår i stort sett bara ett moment i ebokskursen. Och det är att publicera en egen ebok. Ämnet är valfritt och det måste inte nödvändigtvis vara något man skrivit själv, men eftersom jag skriver dagbok från våra resor så bestämde jag mig för att vårens resa till Nepal och Tibet skulle få bli ebok. 

Nu hör det kanske inte till vanligheterna att man börjar med omslaget. Men nu gjorde jag i alla fall det. Och såhär blev det. Ganska snyggt om jag får säga det själv. Titeln kanske lovar mer än vad innehållet håller. Mina anteckningar är väl mer kom-ihåg-noteringar om vilka platser vi besökt och vad vi sett än en berättelse i ordets rätta betydelse. Möjligen hinner jag brodera ut texten lite mer men främst blir det en bildberättelse. Vet inte riktigt hur många hundra bilder jag tog på resan. Det blir ett styvt jobb att sortera och välja ut vilka som ska vara med. Sedan är det "bara" att få ihop det hela till en snygg epub-fil.


2 kommentarer :

Matilda sa...

Vilken kul uppgift! Alltid kul med hands-on uppgifter där man kan få testa olika saker och dessutom använda eget material. Dessutom så har du ju fått ihop en bra julklapp att ge bort som nedladningsgåva. :)

Magica de Hex sa...

Fräck bild! Lycka till! Måste få se den sen.