19 mars 2008

Nu är boknördstestet äntligen klart!

Äntligen är vårt boknördstest klart. Och då var det ju upp till bevis. Måste säga att jag är lite missnöjd med att jag "bara" blev 84%. Hur många procent boknörd är du?Andra bloggar om: , intressant.se

9 kommentarer :

petra sa...

Jättekul! :)

*Malin* sa...

Jag blev "bara" 79%, men det räcker bra för min del. :-) Gud, vilket kul test!

Dammråttan sa...

Den var superrolig, men inte lyckades jag länka mitt resultat på min bloggsida :( Fick ganska lågt, men man hinner ju aldrig läsa nuförtiden...

AnnCharlott sa...

Kul att ni gillade testet.
>> dammråttan. Synd att du inte lyckades få in koden. Det kan vara så att det bara funkar om man skapar inlägget i fliken "redigera html"

Hans Persson sa...

85%

Tyvärr fungerade tekniken inget vidare. Jag var tvungen att prova på tre datorer innan jag hittade en där det fungerade (och flash fungerar bra på alla; exempelvis YouTube).

AnnCharlott sa...

Hm, trist - och konstigt - att du hade såna problem med att få testet att fungera. Vi har toktestat olika datorer och webbläsare. Vet du om det fanns någon gemensam nämnare beträffande säkerhetsinställningar, flashversion, webbläsare eller dylikt på de datorer där testet inte fungerade?

Bokidioten sa...

tack Ann-Charlotte för ett bra test! Inte minst kul är det att se hur olika bokbloggare väljer att gestalta sig själva!

Hans Persson sa...

Båda datorerna kör Linux (hemma Ubuntu 7.10, jobbet CentOS 4.vetinte). Båda kör Firefox (hemma 2.0.0.12, på jobbet något liknande). Det finns inga begränsande säkerhetsinställningar på någon av dem. Hemma kör jag Flash 7 som fungerar bra. På jobbet kan jag inte kolla nu, men gissningsvis är det samma där.

Jag antar att ni kräver en högre version än 7. Frågan är om det verkligen behövs, eller om det är okynnesuppgraderande från programmeraren (inte helt ovanligt).

Matilda sa...

Det var ett jättekul test ni har gjort! Själv hamnade jag på 60% vilket jag är ganska nöjd med.

Hoppas du haft en fin påsk!