12 november 2007

Hårda paket

"Från AnnCharlott får vi fyrkantiga hårda paket, är de platta är det en bok, är de mer kubiska är det flera böcker". Så ungefär brukar mina brorsbarn skämta om de presenter de får av mig. Men enligt uppgift på ett positivt sätt. Och jag tror att mitt och deras föräldrars idoga matande med böcker har givit resultat. Jag fick ett mejl från deras mor idag där hon skriver "Senaste veckorna har båda barnen kunnat sätta sig bredvid mig i soffan o läsa varsin bok. Någonting jag har jobbat för i flera år och nästan hade gett upp om. Linn börjar bli bokslukare, läser ut en bok på en helg och går och hämtar nästa. Det är himla kul, och så blir det så tyst och skönt hemma också."
Jag har också fått höra att bägge barnen har fått höga poäng i tester i läs- och ordförståelse i skolan. Så att läsa lönar sig.

2 kommentarer :

Magica de Hex sa...

Det är bara gratulera alla inblandade!!!

Ivana Eklund sa...

Hej,
jag skriver gärna om böcker som jag läst, precis som du. Bland annat. Min blogg heter BOKMANIA. Jag har besökt din blogg några gånger och gillar både innehållet och ditt sätt att skriva och länkar nu till din blogg från min sida. Välkommen att kika in på BOKMANIA. /Ivana