14 januari 2008

Bokfemman har dragit igång igen

Nu är Malin igång med bokfemmorna igen. Nya årets första bokfemma gäller de 5 senaste och tolkningen kan vara ganska fri.

Senaste boken jag läste ut från min egen rpivata bokhylla var Generalsekreteraren av Mark Fredell som jag skrev om här så sent som idag.

Senaste jobbläsningen var Audrey wait Robin Benway som jag läste i manusform. Jag tror den enbart kommer att heta Audrey på svenska. Det är en ungdomsroman och den har jag också hunnit skriva om här.

Senaste boken jag påbörjat är Explore Mount Kilimanjaro av Jacquetta Megarry. Det är en guidebok med praktiska tips för de som ska på vandring på Kilimanjaro. En bok som jag av naturliga skäl lusläser just nu.

Senaste boken jag inte läste klart - åtminstone inte än - Bror Blixen, en äventyrare av Tonni Arnolds. Jag slutade inte läsa för att den är dålig men mer för att jag läst de avsnitt i den som jag var mest intresserad av. Nämligen hans tid i Afrika.

Senaste filmen jag sett som bygger på en bok är Försoning som bygger på Ian McEwans roman med samma namn. Ok, jag erkänner. Detta är lite av en nödlösning. Men ändå.

Andra bloggar om:

1 kommentar :

*Malin* sa...

Jag hoppas att du kommer att rapportera om Kilimanjaro här i bloggen sen? Så spännande och jag är inte alls avis. Bara lite kanske... :-)